Beeovita
BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid ruby ​​red 135 ml
BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid ruby ​​red 135 ml

BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid ruby ​​red 135 ml

Biokap Nutricolor Delicato Rapid Rubinrot 135 ml

  • 25.65 USD

Nema na zalihama
Cat. I
Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments
  • Raspoloživost: Nema na zalihama
  • Proizvođač: TSCHANZ DISTRIBUTION S
  • Šifra proizvoda: 7766809
  • EAN 8030243021182

Opis

BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid rubin ​​​​crvena 135 ml

BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid rubin crvena 135 ml je boja za kosu posebno dizajnirana za osobe s osjetljivim vlasištem i kožom. Proizvod je obogaćen Tricorepair, patentiranim kompleksom koji se sastoji od proteina riže, derivata vrbe i voćnih kiselina koji zajedno hrane i jačaju kosu dok štite vlasište.

Boja za kosu daje jarku rubin crvenu boju i dugu -trajni sjaj koji je nježan za kosu i vlasište. Formula ne sadrži amonijak, resorcinol, parabene i parafenilendiamin (PPD), što je čini sigurnom za korištenje na svim tipovima kose.

Proizvod se lako nanosi i potrebno je samo 10 minuta za optimalne rezultate. Prikladna brza formula omogućuje zaposlenim osobama postizanje boje kose kvalitete salona kod kuće bez potrebe za duljim čekanjem.

S BIOKAP Nutricolor Delicato Rapid rubin crvena 135 ml možete uživati ​​u lijepoj, zdravoj kosi bez kompromisa u pogledu sigurnosti ili kvalitete. Proizvod je dermatološki testiran, bez okrutnosti i ekološki održiv, što jamči da se osjećate dobro prilikom njegove kupnje i korištenja.

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice