Beeovita
Epitact trda korekcijska bandaža bunion NIGHT L 23-24,5 cm
Epitact trda korekcijska bandaža bunion NIGHT L 23-24,5 cm

Epitact trda korekcijska bandaža bunion NIGHT L 23-24,5 cm

Epitact starre Korrekturbandage Hallux Valgus NACHT L 23-24.5cm

  • 89.92 USD

Na zalogi
Cat. G
Na voljo 1 kosov
Brez možnosti vračila/zamenljivosti.
Safe payments
Količina v paketu. 1
temp. shranjevanja min 15 / max 30 ℃
Lajšanje bolečin v nogah

Opis

Epitact Rigid Correction Bandage Bunion NIGHT L 23-24,5 cm

Če imate bolečine v kosteh, je Epitact Rigid Correction Bandage Bunion NIGHT L 23–24,5 cm odlična rešitev za vas. Ta korektivni povoj je zasnovan za lajšanje bolečin v bunionu z imobilizacijo in popravljanjem položaja palca na nogi med nočnim spanjem.

Epitact Rigid Correction Bandage Bunion NIGHT L 23–24,5 cm je narejen iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo največje udobje ob učinkovitem zdravljenju bunionov. Bandaža je sestavljena iz termoplastične lupine, ki je prekrita z mehko penasto blazino, ki se prilagaja obliki stopala, kar zagotavlja udobno in varno prileganje.

Povoj je preprost za nadevanje in slečenje ter ima trak ježka, ki obdrži povoj na mestu vso noč, ne da bi zdrsnil ali zdrsnil. Toga lupina je zasnovana tako, da ohranja položaj palca na nogi, učinkovito zmanjšuje pritisk in trenje na bunionu, kar zmanjšuje bolečino in nelagodje.

Epitact Rigid Correction Bandage Bunion NIGHT L 23–24,5 cm je zasnovan za posameznike s stopali, ki merijo med 23–24,5 cm, in je popoln za tiste, ki trpijo zaradi zmerne do hude bolečine v bunionih.

Ne dovolite, da bi bolečina v bunionu vplivala na vaše vsakdanje življenje. Pridobite Epitact Rigid Correction Bandage Bunion NIGHT L 23–24,5 cm in se za vedno poslovite od bolečin v bunionih.

Mnenja (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice