Beeovita

DENTTABS display brushing with fluoride tablets 10

DENTTABS Display Zahnputztabletten mit Fluorid 10 Stück

  • 96.60 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: LOFT EIGHT GMBH
  • Kód produktu: 7767921
  • EAN 4260066813013
Typ Kautabl

Popis

Čistenie displeja DENTTABS fluoridovými tabletami 10

Predstavujeme DENTTABS, jedinečný a inovatívny spôsob, ako si čistiť zuby a udržiavať ich čisté a zdravé. DENTTABS Display Brush with Fluoride Tablets je balenie 10 fluoridových tabliet, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli udržiavať dobrú ústnu hygienu.

Tablety na čistenie zubov DENTTABS sú vyrobené z prírodných zložiek, ktoré sú šetrné k vašim zubom a ďasnám. Fungujú tak, že vytvárajú jemnú a krémovú penu, ktorá pomáha odstraňovať zubný povlak, baktérie a iné nečistoty. Na rozdiel od tradičnej zubnej pasty DENTTABS neobsahuje žiadne agresívne chemikálie ani umelé prísady, ktoré môžu poškodiť vaše zuby a ďasná.

Fluoridové tablety DENTTABS obsahujú 1450 ppm fluoridu, čo je odporúčané zubnými lekármi pre optimálne zdravie ústnej dutiny. Fluorid je prírodný minerál, ktorý pomáha posilňovať zubnú sklovinu a chrániť zuby pred kazom a zubným kazom. Pravidelné používanie fluoridových tabliet DENTTABS môže pomôcť chrániť vaše zuby a udržať ich zdravé a silné.

Súprava DENTTABS Display Brush with Fluoride Tablets je ideálna pre ľudí, ktorí sú stále na cestách. Malé tablety sa ľahko nosia vo vrecku alebo kabelke, vďaka čomu ich môžete pohodlne používať kedykoľvek a kdekoľvek si potrebujete vyčistiť zuby. Balenie obsahuje 10 tabliet, ktoré vám zaručia dostatok na niekoľko dní.

DENTTABS kefka na displej s fluoridovými tabletami sa ľahko používa. Jednoducho vložte jednu tabletu do úst, niekoľkokrát ju požujte, aby sa vytvorila pena, a potom si umyte zuby ako obvykle. Tablety vytvárajú osviežujúcu mätovú príchuť, ktorá zanechá vaše ústa čisté a svieže.

Ak teda hľadáte inovatívny a efektívny spôsob udržiavania dobrej ústnej hygieny, vyskúšajte DENTTABS Display Brush s fluoridovými tabletami ešte dnes!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice