Beeovita
smilepen Whitening Accelerator
smilepen Whitening Accelerator

smilepen Whitening Accelerator

smilepen Whitening Accelerator

  • 113.66 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SWISSWHITE GMBH
  • Kód produktu: 7766429
  • EAN 4260528558605

Popis

Predstavujeme Smilepen Whitening Accelerator

Už vás nebaví používať rôzne produkty na bielenie zubov, ktoré vám neprinášajú požadované výsledky? Hľadáte rýchlejší spôsob, ako dosiahnuť žiarivejší a belší úsmev? Nehľadajte nič iné ako Smilepen Whitening Accelerator!

Ako to funguje

Naša pokročilá technológia využíva modré LED svetlo na aktiváciu nášho špeciálne vytvoreného gélu na bielenie zubov. Táto kombinácia účinne a bezpečne odstraňuje roky zafarbené zuby a zanechá vám krásny úsmev už za 10 minút. Smilepen Whitening Accelerator je neinvazívny a bezbolestný proces a výsledky sú viditeľné už pri prvom použití.

Jednoduché a pohodlné

Smilepen Whitening Accelerator je navrhnutý tak, aby prispôsobiť vášmu životnému štýlu. Je jednoduché ho používať doma a môžete ho používať pri práci, sledovaní televízie alebo dokonca vonku! Naše zariadenie je kompatibilné so všetkými typmi smartfónov, takže dokonalý úsmev môžete získať aj na cestách.

Bezpečné a efektívne

Naša technológia bielenia zubov je schválená FDA a CE. Použitie Smilepen Whitening Accelerator je bezpečné a v klinických štúdiách sa preukázalo, že je účinný. Náš produkt je tiež vyrobený z materiálov prvotriednej kvality, ktoré nepoškodia vaše zuby ani ďasná.

Získajte svoj ešte dnes!

Zažite žiarivejší a belší úsmev len za 10 minút so Smilepenom Akcelerátor bielenia. Objednajte si svoj ešte dnes a sami uvidíte rozdiel!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice