Beeovita

AROMA STICK olfactory pin 100% Bio Focus carton of 10 pieces

AROMASTICK Riechstift 100% Bio Focus Karton à 10 Stück

  • 112.02 USD

Vypredané
Cat. Z
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SUPAIR CARE AG
  • Kód produktu: 7752995
  • EAN 7640150980086

Popis

AROMA STICK čuchový špendlík 100% Bio Focus kartón 10 kusov

Čuchový špendlík AROMA STICK je prelomový produkt, ktorý prináša silu aromaterapie v pohodlnom a ľahko použiteľnom formáte. Tento produkt, vyrobený zo 100 % prírodných a organických zložiek, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú využívať výhody aromaterapie bezpečným a efektívnym spôsobom.

Každá aromatická tyčinka je navrhnutá tak, aby sústredila vašu myseľ a poskytla vám vôňu, ktorú potrebujete, aby ste zostali sústredení a nabití energiou. Sú ideálne na použitie počas práce, štúdia alebo akejkoľvek inej úlohy, ktorá si vyžaduje koncentráciu. Stačí vložiť jeden do tašky alebo vrecka a môžete si užívať výhody aromaterapie, nech ste kdekoľvek.

Čuchový špendlík AROMA STICK sa dodáva v kartóne po 10 kusoch, čo z neho robí cenovo dostupnú a pohodlnú voľbu pre tých, ktorí chcú zažiť výhody aromaterapie bez toho, aby museli zaplatiť. Či už chcete zvýšiť svoju koncentráciu, znížiť stres alebo si jednoducho užiť príjemnú vôňu, tieto štipce vám pomôžu.

Navyše, keďže sú vyrobené z čisto prírodných ingrediencií, môžete si byť istí, že sa nevystavujete žiadnym škodlivým chemikáliám ani syntetickým vôňam.

Ak teda hľadáte jednoduchý, ale účinný spôsob, ako si užiť výhody aromaterapie, čuchový špendlík AROMA STICK je ideálnou voľbou. Vyskúšajte ich ešte dnes a zažite silu prírodných vôní!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice