Beeovita

Isosource protein Neutral SmartFl 500 ml

Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml

  • 27.67 USD

Vypredané
Cat. H
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: NESTLE SUISSE SA
  • Kód produktu: 7706559
  • ATC-kód V06DB
  • EAN 7613036531467

Ingredients:

Popis

Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml

Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml je vysokokvalitný výživový doplnok bohatý na bielkoviny určený pre jednotlivcov, ktorí nie sú schopní pokryť svoje denné potreby bielkovín prostredníctvom svojej bežnej stravy. Tento produkt je ideálny pre ľudí, ktorí trpia nedostatkom bielkovín v dôsledku starnutia, choroby alebo zranenia.

Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml obsahuje zmes vysokokvalitného izolátu srvátkového proteínu, kazeínového proteínu a sójového proteínového izolátu. Tieto proteíny sú ľahko stráviteľné a rýchlo absorbované organizmom, čo poskytuje rýchle a efektívne výsledky.

Tento produkt je tiež bohatý na esenciálne aminokyseliny, ktoré sú kľúčové pre udržanie svalovej hmoty, zlepšenie atletického výkonu a podporu celkového zdravia. Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml je tiež obohatený o vitamíny a minerály, vrátane vápnika, horčíka a vitamínu D, aby sa zabezpečila optimálna výživa a zdravie.

Tento doplnok sa ľahko konzumuje a možno ho pridať do rôznych nápojov alebo jedál na zvýšenie obsahu bielkovín. Je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú zvýšiť denný príjem bielkovín alebo pre tých, ktorí majú problémy s prehĺtaním pevnej stravy. Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml má nízky obsah tuku, neobsahuje cholesterol, lepok a laktózu, vďaka čomu je vhodnou voľbou pre ľudí so špecifickými stravovacími požiadavkami alebo obmedzeniami.

Isosource Protein Neutral SmartFl 500 ml je v súlade s najnovšími medzinárodnými smernicami pre klinickú výživu a bol vyvinutý odborníkmi v oblasti výživy. Zdravotníci mu dôverujú a poskytuje bezpečný a účinný spôsob podpory optimálneho zdravia a pohody.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice