Beeovita

Nicole Diem reading glasses 1.50dpt Romeo BB blue

Nicole Diem Lesebrille 1.50dpt Romeo BB blau

  • 37.44 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Nicole Diem okuliare na čítanie 1,50dpt Romeo BB Blue

Zažite vysokokvalitné okuliare na čítanie, ktoré sú štýlové aj funkčné s našimi okuliarmi na čítanie Nicole Diem 1,50dpt Romeo BB Blue. Tieto okuliare na čítanie sú vhodné pre tých, ktorí potrebujú okuliare na čítanie, úľavu od únavy očí alebo oboje.

Okuliare na čítanie Nicole Diem 1,50dpt Romeo BB Blue majú klasický rám v tvare motýľa s úžasnou modrou farbou. Rám je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré sú odolné a zároveň ľahké, vďaka čomu je pohodlné na dlhodobé nosenie. Konštrukcia rámu tiež poskytuje bezpečné uchytenie a zaisťuje, že okuliare zostanú na svojom mieste, keď čítate alebo pracujete na počítači.

Tieto okuliare na čítanie majú silu 1,50 dpt, čo je ideálne pre tých, ktorí potrebujú nízke až stredné zväčšenie, aby mohli pohodlne čítať. Šošovky sú vyrobené z polykarbonátu odolného proti poškriabaniu, ktorý zaisťuje dlhodobé používanie bez akýchkoľvek skreslení alebo rozmazaného videnia. Antireflexná vrstva na šošovkách eliminuje odlesky, znižuje únavu očí a uľahčuje čítanie v rôznych svetelných podmienkach.

S našimi okuliarmi na čítanie Nicole Diem 1,50dpt Romeo BB Blue si už nemusíte vyberať medzi štýlom a funkciou. Tieto okuliare na čítanie poskytujú oboje, umožňujú vám vyzerať a cítiť sa čo najlepšie a zároveň si užívať pohodlné a jasné videnie na čítanie.

Objednajte si okuliare na čítanie Nicole Diem 1,50dpt Romeo BB Blue teraz a zažite dokonalé spojenie štýlu a funkcie!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice