Beeovita

Champ de Fleurs Duo Cushion natural orange

Champ de Fleurs Duo Kissen natur-orange

  • 237.67 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: MEDI-LUM SARL
  • Kód produktu: 7376642
  • EAN

Popis

Popis produktu: Champ de Fleurs Duo Cushion prírodný oranžový

Predstavujeme vankúšik Champ de Fleurs Duo v prírodnej oranžovej farbe, ktorý je dokonalým doplnkom k vašej zbierke domácich dekorácií. Tento jedinečný vankúš má krásny kvetinový dizajn, ktorý vnesie do vášho obytného priestoru nádych prírody. Tento vankúšik je vyrobený z materiálov prémiovej kvality a je nielen esteticky príjemný, ale je aj pohodlný na používanie.

Poduška Champ de Fleurs Duo je vyrobená z mäkkého a odolného materiálu, ktorý zaisťuje dlhodobé používanie. Výplň vankúša tvorí pena s vysokou hustotou, ktorá poskytuje dokonalú rovnováhu medzi pevnosťou a mäkkosťou a zaisťuje pohodlné sedenie. Prirodzená oranžová farba dodáva každej miestnosti teplo a šmrnc, vďaka čomu je všestranným kúskom dekorácie, ktorý možno použiť v rôznych prostrediach.

Kvetinový vzor na vankúši je ručne vyšívaný skúsenými remeselníkmi. , čo mu dodáva jedinečný a autentický pocit. Použitie prírodných farieb a materiálov dodáva vankúšu zemitý nádych, vďaka čomu je dokonalým doplnkom každého bohémskeho alebo prírodného dekoru. Poťah vankúša je odnímateľný a možno ho ľahko prať, čo umožňuje jednoduchú údržbu a udržuje vankúš svieži a nový po celé roky.

Vankúš Champ de Fleurs Duo je ideálny na dodanie štýlu a štýlu. pohodlie do vašej obývačky, spálne alebo akéhokoľvek iného posedenia. Či už ho použijete ako dekoratívny doplnok alebo na funkčné účely, tento vankúš určite zaujme. Získajte svoj ešte dnes a dodajte svojmu domovu nádych prirodzenej elegancie!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice