Beeovita

ACCU-FINE 8mmX31G 100 pcs

ACCU-FINE 8mmX31G 100 Stk

  • 51.00 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: ROCHE DIABETES CARE
  • Kód produktu: 7349674
  • EAN 382903206544

Popis

ACCU-FINE 8mmX31G 100ks je vynikajúci produkt pre každého, kto hľadá presnú a efektívnu aplikáciu inzulínu. Každá ihla ACCU-FINE je navrhnutá tak, aby vám poskytla jednoduché použitie, ktoré potrebujete na pohodlné a presné podanie injekcie. S veľkosťou 8 mm X 31G sú tieto ihly vhodné na osobné aj klinické použitie. Ihly ACCU-FINE 8mmX31G sú balené v užívateľsky príjemnom balení po 100 kusoch, vďaka čomu je veľmi pohodlné nosiť so sebou. Tieto ihly vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú bezpečné, netoxické a praktické, sú kompatibilné so širokou škálou inzulínových striekačiek. Majú supertenkú stenu, ktorá zaisťuje minimálnu bolesť pri injekciách. Ihly majú oveľa menší priemer ako bežné ihly, čo umožňuje hladké podávanie inzulínu a minimálne zjazvenie. Jedinečný proces mazania ihiel zaručuje pohodlný výstrel pri každom vstreknutí. Či už používate inzulínové pero alebo injekčnú striekačku, tieto ihly sú vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí potrebujú pravidelne užívať inzulín. Ihly ACCU-FINE 8mmX31G 100ks sú dostupné na našej webovej stránke a garantujeme, že dostanete tie najlepšie produkty za najlepšie ceny. Objednajte si tieto ihly ešte dnes a užite si rýchle dodanie, bezpečnú platbu a pohodlie doručenia ihiel prémiovej kvality až k vašim dverám. Ak hľadáte spoľahlivú a efektívnu voľbu pre vaše potreby pri liečbe diabetu, vyberte si ihly ACCU-FINE 8mmX31G 100ks. Nakupujte teraz a užívajte si výhody vysokokvalitného produktu, ktorý uspokojí vaše zdravotné potreby. ```

ACCU-FINE 8mmX31G 100pcs je vynikajúci produkt pre každého, kto hľadá presné a efektívne podávanie inzulínu. Každá ihla ACCU-FINE je navrhnutá tak, aby vám poskytla jednoduché použitie, ktoré potrebujete na pohodlné a presné podanie injekcie. S veľkosťou 8 mm X 31G sú tieto ihly vhodné na osobné aj klinické použitie.

Ihly ACCU-FINE 8mmX31G sú balené v užívateľsky príjemnom balení po 100 kusoch, vďaka čomu je veľmi pohodlné na prenášanie okolo s tebou. Tieto ihly vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú bezpečné, netoxické a praktické, sú kompatibilné so širokou škálou inzulínových striekačiek. Majú supertenkú stenu, ktorá zaisťuje minimálnu bolesť počas injekcií.

Ihly majú oveľa menší priemer ako bežné ihly, čo umožňuje hladké podávanie inzulínu a minimálne zjazvenie. Jedinečný proces mazania ihiel zaručuje pohodlný výstrel pri každom vstreknutí. Či už používate inzulínové pero alebo injekčnú striekačku, tieto ihly sú vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí si potrebujú pravidelne podávať inzulín.

Ihly ACCU-FINE 8mmX31G 100ks sú dostupné na našej webovej stránke a garantujeme vám že dostanete tie najlepšie produkty za najlepšie ceny. Objednajte si tieto ihly ešte dnes a vychutnajte si rýchle dodanie, bezpečnú platbu a pohodlie doručenia ihiel prémiovej kvality až k vašim dverám.

Ak hľadáte spoľahlivú a efektívnu voľbu pre potreby diabetickej liečby, vyberte si ACCU-FINE 8mmX31G 100ks ihiel. Nakupujte teraz a užívajte si výhody vysokokvalitného produktu, ktorý uspokojí vaše zdravotné potreby.

```

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice