Beeovita
Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml serum
Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml serum

Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml serum

Pearl Drops Strong & White Serum Fl 15 ml

  • 17.80 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: DOETSCH GRETHER AG
  • Kód produktu: 7250800
  • EAN 5010724530900

Popis

Sérum Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml

Hľadáte účinný a efektívny spôsob, ako zlepšiť vzhľad vašich zubov? Sérum Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml je pre vás dokonalým riešením! Toto fantastické sérum je špeciálne navrhnuté tak, aby vám pomohlo dosiahnuť belšie zuby už za pár týždňov.

Tajomstvom účinnosti Pearl Drops je jeho pokročilé zloženie, ktoré je navrhnuté tak, aby sa zameralo na odolné škvrny a zafarbenie na povrchu vašich zubov. Jeho jedinečná zmes aktívnych zložiek odstraňuje odolné škvrny a obnovuje prirodzený lesk a lesk vašich zubov.

Sérum Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml obsahuje aj fluorid, ktorý pomáha posilniť vaše zuby a chrániť ich pred budúcim poškodením a kazom. Pri pravidelnom používaní si môžete vychutnať žiarivejší a zdravší úsmev, vďaka ktorému sa budete cítiť sebavedomo a krásne.

Toto sérum sa neuveriteľne ľahko používa. Jednoducho si dvakrát denne vyčistite zuby priloženým aplikátorom a nechajte pôsobiť silné zloženie. Pri pravidelnom používaní začnete vidieť viditeľné zlepšenia vzhľadu zubov už za dva týždne.

Prečo teda čakať? Začnite svoju cestu k žiarivejšiemu a belšiemu úsmevu ešte dnes so sérom Pearl Drops Strong & White Fl 15 ml. Nebudete to ľutovať!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice