Beeovita
Nutramino Lean Protein Shake Chocolate 12 x 330 ml
Nutramino Lean Protein Shake Chocolate 12 x 330 ml

Nutramino Lean Protein Shake Chocolate 12 x 330 ml

NUTRAMINO Lean Protein Shake Chocolate 12 x 330 ml

  • 88.31 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Nutramino Lean Protein Shake Chocolate 12 x 330 ml

Nutramino Lean Protein Shake s čokoládovou príchuťou je ideálny nápoj pre fitness nadšencov a každého, kto chce zostať zdravý a fit. Toto balenie obsahuje 12 fliaš s objemom 330 ml, takže si môžete jednu ľahko vziať na cesty alebo si urobiť zásoby pre svoju cvičebnú rutinu.

Tento chudý proteínový kokteil je vyrobený z vysokokvalitných bielkovín, ktoré pomáhajú budovať a udržiavať silné svaly. Obsahuje 25 g bielkovín na fľašu, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bielkovinovú podporu na podporu svojho aktívneho životného štýlu. Proteínový kokteil Nutramino Lean Protein je navyše obohatený o vitamín D, ktorý posilňuje kosti a podporuje imunitný systém.

Okrem vysokého obsahu bielkovín má tento kokteil nízky obsah tuku a cukru, vďaka čomu je ideálny voľba pre každého, kto chce riadiť svoju váhu. Obsahuje iba 169 kalórií na fľašu, čo z neho robí pohodlný, nízkokalorický snack alebo náhradu jedla.

Čokoládová chuť tohto kokteilu je bohatá a zhovievavá, vďaka čomu je lahodnou pochúťkou pre každého, kto má chuť na niečo sladké. Je to tiež neuveriteľne pohodlné, pretože môžete jednoducho chytiť fľašu a vychutnať si ju kedykoľvek a kdekoľvek chcete.

Vlastnosti:

  • 12 x 330 ml fliaš v balení
  • 25 g bielkovín na fľašu
  • Obohatené o vitamín D
  • Nízky obsah tuku a cukru
  • 169 kalórií na fľašu
  • Lahodná čokoládová príchuť

V súhrne je Nutramino Lean Protein Shake s čokoládovou príchuťou skvelou voľbou pre každého, kto chce zostať zdravý, fit a nabitý energiou. Vďaka vysokému obsahu bielkovín, nízkemu obsahu tuku a cukru a lahodnej chuti predstavuje pohodlný a chutný spôsob podpory aktívneho životného štýlu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice