Beeovita

Amber Style Amber Necklace citrine black matt 36 cm with magnetic closure

Amberstyle Bernsteinkette citrin schwarz 36 cm matt mit Magnetve

  • 58.98 USD

Vypredané
Cat. S
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: AMBERSTYLE GMBH
  • Kód produktu: 6619031
  • EAN

Popis

Zažite jedinečný štýl jantáru s týmto jantárovým náhrdelníkom

Tento nádherný jantárový náhrdelník je dokonalým doplnkom pre každého, kto miluje jedinečný štýl s nádychom elegancie. Náhrdelník je vyrobený z kameňa Amber Style Amber v matnej citrínovej čiernej farbe. Náhrdelník meria 36 cm a je vybavený magnetickým zapínaním pre väčšie pohodlie pri nosení. Prírodný kameň Jantár je zručne leštený, aby vynikla jeho vrodená krása, a je kombinovaný s atraktívnym dizajnom, ktorý môžete použiť na vylepšenie svojho vzhľadu.

Jantárový kameň v štýle jantáru

Jantár je fosílna živica, ktorá pochádza zo starých lesov. Po stáročia má tento jedinečný kameň osobitný význam a význam v mnohých kultúrach po celom svete. Hovorí sa, že jantár má špeciálne liečivé vlastnosti, ktoré môžu podporovať pohodu a zároveň chrániť nositeľa pred negatívnou energiou. Tento úžasný jantárový kameň v citrínovej čiernej matnej farbe dodáva nádych luxusu a pôvabu každému outfitu.

Magnetické zatváranie pre bezpečnosť a pohodlie

Náhrdelník je navrhnutý s magnetickým uzáverom, ktorý je jednoduchý, ale odolný. Náhrdelník môžete rýchlo a ľahko nasadiť a zložiť a magnetické spojenie zaistí, že náhrdelník zostane bezpečne na svojom mieste, kým ho budete nosiť. Magnetický uzáver je vynikajúcou voľbou pre každého, kto má problémy s konvenčnými sponami, a je tiež skvelou funkciou pre ľudí, ktorí sú stále na cestách a potrebujú rýchlo vymeniť šperky.

Vylepšite svoj vzhľad pomocou jantárového náhrdelníka

Jantárový náhrdelník v štýle jantáru je dokonalým doplnkom, ktorý dodá každému outfitu nádych luxusu a elegancie. Či už sa obliekate na formálnu príležitosť, alebo jednoducho chcete dodať vášmu každodennému vzhľadu jedinečný nádych, tento náhrdelník určite zaujme. Objednajte si teraz a vychutnajte si jedinečný štýl, ktorý Amber prináša.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice