Beeovita

Thermoval Baby Display 4 pieces

Thermoval baby Display 4 Stück

  • 421.94 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: IVF HARTMANN AG
  • Kód produktu: 6550003
  • EAN 7611600977284

Popis

Thermoval Baby Display 4 kusy

Termoval Baby Display 4 kusy musí mať každý rodič, ktorý chce pozorne sledovať teplotu svojho dieťatka. Tento produkt sa dodáva so štyrmi teplomermi, čo z neho robí základnú súpravu pre zaneprázdnených rodičov, ktorí potrebujú pravidelne sledovať teplotu svojho dieťaťa.

Teplomer je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko používať, s veľkým displejom, ktorý presne zobrazuje teplotu a okamžite. Vďaka vysokej presnosti môžete tomuto teplomeru dôverovať, že zakaždým poskytne presné údaje.

Jednou z výnimočných vlastností tohto produktu je jeho všestrannosť. Môže sa používať orálne, rektálne alebo pod pazuchou, vďaka čomu je vhodný pre dojčatá a batoľatá všetkých vekových kategórií. Teplomer je navyše vodotesný a možno ho ľahko čistiť, čím zaisťuje, že zostane hygienický aj pri opakovanom použití.

Termoval Baby Display 4 kusy je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je odolný a má dlhú životnosť. Je tiež ľahký a ľahko sa prenáša, vďaka čomu je ideálnym teplomerom na cesty pre rodičov, ktorí sú stále na cestách.

Na záver, Thermoval Baby Display 4 kusy je nevyhnutným produktom pre každého rodiča, ktorý potrebuje pravidelne sledovať teplotu dieťaťa. Ľahko sa používa, je všestranný a presný, vďaka čomu je jedným z najlepších teplomerov na trhu. Získajte svoje ešte dnes a užite si pokoj s vedomím, že môžete vždy sledovať zdravie svojho dieťaťa!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice