Beeovita
Studio Line Matt & Messy ľahká a vzdušná guma 150 ml
Studio Line Matt & Messy ľahká a vzdušná guma 150 ml

Studio Line Matt & Messy ľahká a vzdušná guma 150 ml

Studio Line Matt & Messy leicht-luftiges Gum 150 ml

  • 20.89 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: LOREAL SUISSE SA
  • Kód produktu: 5555234
  • EAN 3600522432548

Popis

Studio Line Matt & Messy Easy Breezy Gum 150 ml

Gumačka Studio Line Matt & Messy Easy Breezy Gum 150 ml je dokonalým stylingovým produktom pre tých, ktorí hľadajú prirodzený ležérny vzhľad s matným povrchom. Guma je špeciálne navrhnutá tak, aby vytvorila textúrovaný, rozstrapatený účes bez toho, aby vlasy zostali mastné alebo ťažké.

Okrem svojich stylingových výhod poskytuje žuvačka Studio Line Matt & Messy Easy Breezy Gum 150 ml aj dlhotrvajúcu fixáciu, ktorá zaisťuje, že vaše vlasy zostanú na svojom mieste po celý deň. Ľahko sa nanáša a možno ho použiť na suché aj vlhké vlasy, čo z neho robí všestranný stylingový produkt.

Žuvačka má ľahkú, sviežu vôňu, vďaka ktorej budú vaše vlasy úžasne voňať bez toho, aby boli príliš silné. 150 ml balenie je tiež pohodlné a ideálne na cestovanie, vďaka čomu si môžete vziať svoj obľúbený stylingový produkt so sebou, nech ste kdekoľvek.

Receptúra ​​je obohatená o minerály a vitamíny, ktoré vyživia a posilnia vaše vlasy, dodajú im objem a textúru. Je tiež bez parabénov, takže je bezpečný a jemný pre všetky typy vlasov.

Či už sa chystáte do práce alebo von na noc do mesta, žuvačka Studio Line Matt & Messy Easy Breezy Gum 150 ml vám pomôže dosiahnuť prirodzený vzhľad bez námahy, ktorý vás určite otočí.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice