Beeovita
SOLEIL VIE povrchová soľ Guérande 150 g
SOLEIL VIE povrchová soľ Guérande 150 g

SOLEIL VIE povrchová soľ Guérande 150 g

SOLEIL VIE Oberflächensalz Guérande 150 g

  • 26.27 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: MONTASELL SA
  • Kód produktu: 5028262
  • EAN 7640102153353

Popis

Soleil Vie Surface Salt Guérande 150 g

Soleil Vie Surface Salt Guérande je morská soľ prémiovej kvality pochádzajúca z nedotknutých vôd Bretónska vo Francúzsku. Soli sa zbierajú tradičnými remeselnými metódami, čím sa zabezpečí, že si zachovajú svoju prirodzenú čistotu, chuť a textúru.

To, čo robí túto soľ jedinečnou, je to, že sa zbiera z povrchu soľných panvíc, kde sa kryštály tvoria v tenkej vrstve na vrchu soľanky. To dáva soli jemnú chuť a textúru a tiež ju robí bohatou na minerály a stopové prvky, ktoré sú nevyhnutné pre dobré zdravie.

Každé zrnko soli Soleil Vie Surface Salt Guérande je starostlivo vyberané, sušené na slnku a ručne preosievané, aby sa zabezpečilo, že sa do balenia dostanú len tie najjemnejšie kryštály. Soľ má krásnu sivú farbu, ktorá dodá každému pokrmu punc sofistikovanosti.

Toto 150 g balenie je ideálne pre domácich kuchárov, ktorí chcú svojmu vareniu dodať nádych francúzskej elegancie. Použite ho na dochutenie vašich obľúbených jedál alebo ním posypte čerstvé šaláty, grilované mäso a morské plody, aby ste získali ich prirodzenú chuť. Soľ sa dodáva v uzatvárateľnom balení, ktoré ju udrží sviežu a zaistí, že zostane počas skladovania suchá.

Zažite autentickú chuť remeselnej soli so soľou Soleil Vie Surface Salt Guérande 150 g.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice