Beeovita

PROMEDICAL záves Fendt+Oeffn hrúbka 196,5 x 156,5 cm

PROMEDICAL Abdecktuch Fenst+Oeffn 196.5x156.5cm st

  • 42.97 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: PROMEDICAL AG
  • Kód produktu: 3684111
  • EAN

Popis

Okno PROMEDICAL + otváranie Lu 196,5 x 156,5 cm St

Naše rúško PROMEDICAL je vysokokvalitný medicínsky produkt navrhnutý špeciálne na použitie pri chirurgických a iných lekárskych zákrokoch. Disponuje otvorom Lu 196,5 x 156,5 cm, ktorý umožňuje ľahký prístup k chirurgickému poľu a zároveň poskytuje bariéru, ktorá pomáha znižovať riziko infekcií a iných komplikácií.

Toto rúško je vyrobené z odolné, vysokokvalitné materiály, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali náročnosti medicínskeho použitia. Tkanina je vyrobená z mäkkého netkaného materiálu, ktorý je pohodlný pre pacientov aj zdravotníkov. Je tiež navrhnutý tak, aby bol absorpčný, čo pomáha znižovať riziko infekcie tým, že zabraňuje prenosu baktérií a iných kontaminantov.

Okno s rúškom PROMEDICAL sa ľahko používa a umožňuje rýchle a efektívne chirurgické prípravy. Dá sa ľahko umiestniť na telo pacienta alebo iné povrchy a poskytuje bezpečné a spoľahlivé riešenie pre lekárov. Otvor Lu 196,5 x 156,5 cm je dostatočne veľký na to, aby umožňoval ľahký prístup, a zároveň poskytuje bariéru, ktorá pomáha udržiavať sterilné chirurgické pole.

Ak hľadáte vysokokvalitný medicínsky produkt, ktorý pomôže znížiť riziko chirurgických komplikácií a infekcií, rúška PROMEDICAL je vynikajúcou voľbou. Je navrhnutý tak, aby spĺňal prísne normy kvality a bezpečnosti požadované v medicínskom priemysle, a poskytuje spoľahlivé a odolné riešenie, ktoré pomôže zabezpečiť úspešné chirurgické výsledky.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice