Beeovita

Tahitská sprcha Bois de Tropique 250 ml

tahiti Dusch Bois de Tropique 250 ml

  • 13.61 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: GABA SCHWEIZ AG
  • Kód produktu: 3670439
  • EAN 8714789593722

Popis

Tahitská sprcha Bois de Tropique 250 ml

Ponorte sa do exotického a povzbudzujúceho zážitku z Tahitskej sprchy Bois de Tropique 250 ml. Tento luxusný sprchový gél bol špeciálne vyvinutý tak, aby vás preniesol do tropického raja so svojou podmanivou zmesou prírodných ingrediencií.

Tahitská sprcha Bois de Tropique 250 ml ponúka zmyselnú a zvodnú vôňu, ktorá je inšpirovaná sviežimi zelenými lesmi tichomorských ostrovov. Vôňa tohto sprchového gélu je vytvorená s použitím zmesi prírodných ingrediencií vrátane exotického ovocia, santalového dreva a vanilky.

Bohatá a krémová textúra tohto sprchového gélu je naplnená dobrom výživných prírodných zložiek. Receptúra ​​je obohatená o botanické výťažky z kokosu a aloe vera, ktoré jemne čistia a hydratujú vašu pokožku. Zo sprchy vyjdete s jemnou, pružnou a jemne voňajúcou pokožkou.

Tahitská sprcha Bois de Tropique 250 ml neobsahuje škodlivé chemikálie a je vhodná pre všetky typy pleti. Produkt je tiež bez krutosti, vegánsky a ekologický. Nechajte sa rozmaznávať a omladzujte pri každom sprchovaní, keď použijete tento luxusný sprchový gél.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice