Beeovita
MEN PERFECT Odtieň 50 Natural Light Brown
MEN PERFECT Odtieň 50 Natural Light Brown

MEN PERFECT Odtieň 50 Natural Light Brown

MEN PERFECT Tönung 50 Natur Hellbraun

  • 16.32 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: HENKEL U.CIE. AG
  • Kód produktu: 3371872
  • EAN 4015000529143

Popis

PÁNSKY PERFECT Tint 50 Natural Light Brown

Získajte prirodzene vyzerajúcu farbu vlasov, po akej túžite, s týmto odtieňom MEN PERFECT Tint 50 Natural Light Brown. Pokročilá receptúra ​​tejto farby na vlasy je navrhnutá špeciálne pre mužov, aby zvýraznila ich prirodzený vzhľad. Prirodzený svetlohnedý odtieň je ideálny pre mužov, ktorí uprednostňujú jemnú, no nápadnú farbu vlasov, ktorá splýva s ich prirodzenou farbou vlasov.

Rýchlym a jednoduchým procesom aplikácie môžete dosiahnuť prirodzené, rovnomerné krytie, ktoré vydrží až 6 týždňov. Toto dlhotrvajúce farbivo obsahuje vysokokvalitné pigmenty a výživné zložky, ktoré zaistia, že vaše vlasy zostanú zdravé, silné a lesklé po každej aplikácii.

Prípravok MEN PERFECT Tint 50 Natural Light Brown je ideálny pre celý rad typov vlasov, či už máte vlasy krátke alebo dlhé. Ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky, postupujte podľa jednoduchých pokynov na aplikáciu a užívajte si výhody prirodzene vyzerajúceho odtieňa vlasov, ktorý doplní váš štýl a zvýši vašu sebadôveru.

Vďaka zloženiu, ktoré je jemné k pokožke a vlasovej pokožke, je tento odtieň na vlasy ideálny pre mužov s citlivou pokožkou. Neobsahuje žiadny amoniak ani agresívne chemikálie, ktoré môžu dráždiť pokožku hlavy. Namiesto toho obsahuje prírodné zložky, ktoré upokojujú a zvlhčujú pokožku hlavy a zanechávajú ju zdravú a hydratovanú.

Objednajte si MEN PERFECT Tint 50 Natural Light Brown ešte dnes a získajte prirodzenú, dlhotrvajúcu farbu na vlasy, ktorá je pre vás ideálna.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice