Beeovita

ALAYA HIMALAYA vrecúško na kúsky kryštálovej soli 1000 g

ALAYA HIMALAYA Kristallsalz Brocken Sack 1000 g

  • 26.55 USD

Vypredané
Cat. H
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Vrecúško ALAYA HIMALAYA Crystal Salt Chunks 1000 g

Získajte najčistejšiu formu himalájskej soli s kúskami kryštálovej soli ALAYA HIMALAYA. Tieto kúsky soli pochádzajú z hlbín himalájskeho pohoria a sú ručne vyberané pre ich výnimočnú čistotu, bohatý obsah minerálov a jemnú chuť.

Naše kúsky kryštálovej soli sú 100% prírodné a nerafinované, vďaka čomu sú ideálnou prísadou na varenie, pečenie alebo dokonca ako soľ do kúpeľa. Kúsky soli môžu dodať vašim pokrmom jedinečnú chuť a textúru a zároveň poskytnúť životne dôležité minerály, ako je vápnik, horčík a draslík.

Vrecúško ALAYA HIMALAYA Crystal Salt Chunks má 1000 g kúskov soli, ktoré sú balené v uzatvárateľnom vrecku pre ľahké skladovanie a používanie. Veľká veľkosť soli umožňuje v prípade potreby ľahko rozdrviť alebo rozdrviť na jemnejšie zrná.

Táto soľ pochádza z etického hľadiska a spracováva sa tradičnými metódami, ktoré zaisťujú, že nie je kontaminovaná pesticídmi, chemikáliami alebo akýmikoľvek umelými prísadami. Použitím kúskov kryštálovej soli ALAYA HIMALAYA si môžete byť istí najvyššou kvalitou a čistotou.

Objednajte si vrecko s kúskami ALAYA HIMALAYA Crystal Salt Chunks online ešte dnes a zažite jedinečnú chuť a výhody čistej himalájskej soli.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice