Beeovita

Discofix C kohútik 3-cestný 2 uzáver biely 100 ks

Discofix C 3 Wegehahn 2 Verschluss weiss 100 Stk

  • 188.04 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: B. BRAUN MEDICAL AG
  • Kód produktu: 2807356
  • EAN 4022495787347

Popis

Discofix C 3-cestný uzáver uzáveru 2 biely (100 ks)

Uzatvárací kohút Discofix C 3 Way Closure 2 White (100 ks) je nevyhnutným medicínskym nástrojom pre každého zdravotníckeho pracovníka, ktorý chce pacientom podávať lieky a tekutiny. Tento uzáver uzatváracieho kohúta je navrhnutý s ohľadom na pohodlie a efektivitu. Jeho 3-cestný systém uzatváracieho kohútika umožňuje ľahkú manipuláciu s prietokom tekutín a jeho biela farba poskytuje vynikajúcu viditeľnosť pre jasné a stručné monitorovanie hladín tekutín.

Tento uzáver je vyrobený z vysoko kvalitných a odolných materiálov a zaisťuje dlhotrvajúci výkon a spoľahlivé používanie. Uzatvárací kohút Discofix C 3 Way Closure 2 White (100 ks) je tiež kompatibilný so všetkými štandardnými striekačkami Luer Lock, vďaka čomu je ideálnym doplnkom k inventáru akéhokoľvek zdravotníckeho pracovníka.

S celkovým počtom 100 jednotiek zahrnutých v každej objednávke môžu zdravotnícki pracovníci pohodlne zásobiť tento uzatvárací kohútik, aby mali vždy k dispozícii lekárske nástroje, ktoré potrebujú na poskytovanie špičkovej starostlivosti svojim pacientom. Či už podávate lieky, tekutiny alebo iné liečebné procedúry, Discofix C 3 Way Stopcock Closure 2 White (100 ks) je dokonalým doplnkom k akejkoľvek súprave lekárskeho náradia.

Investujte do vysokokvalitných a spoľahlivých lekárskych nástrojov s Discofix C 3 Way Stopcock Closure 2 White (100 ks). Objednajte si teraz a zažite pohodlie a efektivitu, ktoré tento uzáver kohútika ponúka.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice