Beeovita
Evian Brumisateur Eros 50ml
Evian Brumisateur Eros 50ml

Evian Brumisateur Eros 50ml

Evian Brumisateur Aeros 50 ml

  • 14.66 USD

Na sklade
Cat. F
K dispozícii 54 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Množstvo v balení. 1
Tvárová hmla

Popis

Evian Brumisateur Eros 50 ml

Evian Brumisateur Eros 50 ml je prémiová hmla na tvár, ktorá poskytuje okamžité osvieženie a hydratáciu vašej pleti. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí sú stále na cestách a potrebujú rýchly a jednoduchý spôsob, ako udržať svoju pokožku hydratovanú počas celého dňa.

Táto tvárová hmla je vyrobená z čistej minerálnej vody Evian, ktorá pochádza z francúzskych Álp. Voda je prirodzene obohatená o minerály a stopové prvky, čo z nej robí dokonalú prírodnú zložku na hydratáciu a osvieženie pokožky. Sprej je navrhnutý tak, aby poskytoval jemnú hmlu, ktorá preniká na povrch pokožky a zanecháva pokožku sviežu a revitalizovanú.

Kompaktná fľaša s objemom 50 ml je ideálna na cestovanie, vďaka čomu si túto osviežujúcu hmlu môžete vziať so sebou kamkoľvek idete. Môžete ho použiť na schladenie a osvieženie pleti v horúcich dňoch alebo po tréningu, alebo na nastavenie make-upu pre bezchybný finiš. Tento produkt je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, pretože neobsahuje agresívne chemikálie a dráždivé látky.

Celkovo je Evian Brumisateur Eros 50 ml dokonalým doplnkom k vašej rutine starostlivosti o pleť a poskytuje pleti okamžitú hydratáciu a osvieženie, kedykoľvek to potrebujete. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a zažite výhody čistej minerálnej vody Evian na vlastnej koži!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice