Beeovita

Wiesenberg Hand Desinfektionsgel Tropical Grapefrukt 500 ml

WIESENBERG Hand Desinf Gel Trop Grapefruit

  • 22.57 USD

På lager
Tilgjengelige 3 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Hånddesinfeksjon Hånddesinfeksjonsgelé Bakteriefrie hender

Beskrivelse

Wiesenberg Hand Desinfektionsgel Tropical Grapefrukt 500 ml

Hold hendene rene og bakteriefrie med Wiesenberg Hand Desinfektionsgel Tropical Grapefruit. Denne hånddesinfeksjonsgelen er et must-have i din personlige hygienerutine, spesielt i disse tider når vi trenger å opprettholde hygienen på godt humør. Wiesenberg Hand Desinfektionsgel er en tropisk duftende grapefrukt hånddesinfeksjon som hjelper deg å drepe 99,9 % bakterier på sekunder.

Hånddesinfeksjonsmiddelet kommer i en 500 ml flaske, noe som gjør den ideell for store familier og arbeidsplasser. Det er en rask og effektiv løsning for alle som ønsker å rense hendene regelmessig uten å bruke vann og såpe. Denne dermatologisk testede antimikrobielle løsningen dreper bakterier, sopp og virus umiddelbart. Den er laget av høykvalitets og trygge ingredienser som er skånsomme mot huden, men likevel potent mot bakterier.

Wiesenberg Hand Desinfektionsgel Tropical Grapefruit er enkel å bruke. Bare sprut en liten mengde på håndflaten og gni hendene grundig til løsningen tørker opp. Den etterlater hendene dine friske, rene og behagelig duftende. Med sin tropiske grapefruktduft er denne hånddesinfeksjonsgelen perfekt for alle som elsker naturlige dufter uten sterke kjemikalier.

I tillegg har flasken en sikker kork, som gjør den enkel å oppbevare og bære rundt. Enten du er på farten eller hjemme, er denne hånddesinfeksjonsgelen en pålitelig og praktisk løsning for å holde hendene rene og beskyttet mot bakterier og virus. Så bestill din Wiesenberg Hand Desinfektionsgel Tropical Grapefruit 500 ml i dag og gjør deg klar til å oppleve effektiv og forfriskende håndhygiene.

Vurderinger (0)

online konsultasjon

Gratis konsultasjon med en erfaren spesialist

Beskriv symptomene eller det riktige produktet - vi hjelper deg med å velge dosering eller analog, legge inn en bestilling med hjemlevering eller bare konsultere.
Vi er 14 spesialister og 0 roboter. Vi vil alltid være i kontakt med deg og vil kunne kommunisere når som helst.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice