Beeovita

Moderma Flex Uro 1t CeraPlus 15-25mm convex adhesive border transparent 10 pcs

Moderma Flex Uro 1t CeraPlus 15-25mm konvex Haftrand transparent

  • 286.09 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Moderma Flex Uro 1t CeraPlus 15-25 mm konveks selvklebende kant Transparent 10 stk

Moderma Flex Uro 1t CeraPlus er en innovativ og avansert konveks stomihudbarriere som gir utmerket vedheft og fleksibilitet.

Den konvekse formen er designet for å forbedre forseglingen og redusere risikoen for lekkasjer, selv rundt stomien som stikker ut fra huden. Dette produktet er spesielt laget for personer med stomi, som trenger en effektiv barriere for å beskytte huden mot irritasjon og infeksjon.

CeraPlus-teknologien er en annen nøkkelfunksjon ved dette produktet. Det er en unik, keramikkbasert formulering som gir maksimal beskyttelse mot de etsende effektene av kroppsvæsker, som kan forårsake hudirritasjon. CeraPlus-materialet bidrar også til barrierens lengre brukstid ved å absorbere fuktighet og skape en sikrere forsegling.

Med sin gjennomsiktige design er denne stomihudbarrieren diskret og behagelig å ha på. Den selvklebende kanten er også fleksibel, noe som gjør den enkel å påføre og gir en komfortabel passform som beveger seg med kroppen din.

Hver pakke inkluderer ti konvekse limkanter, størrelse 15-25 mm, som er egnet for bruk med en rekke stomiposer. Det er et perfekt valg for folk som leter etter en pålitelig og effektiv barriere som også er behagelig og diskret å ha på seg.

Stol på Modermas produkter for effektive, pålitelige og trygge hudbarrierer for stomien din. Med sin avanserte teknologi, konvekse design og komfortable passform er Moderma Flex Uro 1t CeraPlus Ostomy Skin Barrier den perfekte løsningen for alle dine stomipleiebehov. Bestill nå og opplev forskjellen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice