Beeovita
Di Cera Cupra Bianca Tb 75 ml
Di Cera Cupra Bianca Tb 75 ml

Di Cera Cupra Bianca Tb 75 ml

Cera Di Cupra bianca Tb 75 ml

  • 21.03 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: FONTE SA
  • Varenummer: 7535402
  • EAN 8002140055119

Beskrivelse

Di Cera Cupra Bianca Tb 75ml

Di Cera Cupra Bianca Tb 75ml er en nærende og fuktighetsgivende krem ​​som er perfekt for å behandle tørr, sensitiv og sart hud. Beriket med berikende ingredienser som jobber sammen for å holde huden sunn, er denne kremen designet for å la huden føles myk, glatt og avslappet.

Kremen er formulert med en blanding av ingredienser som inkluderer olivenolje, bivoks og kamilleekstrakt. Disse ingrediensene fungerer unisont for å gi en beroligende og fuktighetsgivende effekt på huden. Olivenolje og bivoks holder huden fuktig og beskyttet mot miljøfaktorer, mens kamilleekstrakt beroliger huden og reduserer rødhet, noe som gjør den perfekt for personer med sensitiv hud.

Di Cera Cupra Bianca Tb 75ml er et utmerket valg for alle som leter etter en effektiv krem ​​for å berolige og fukte tørr, sensitiv eller sart hud. Kremen kan brukes om morgenen og om natten for optimalt utbytte. Du kan påføre den på ansiktet og halsen, la den bli absorbert av huden og nyte følelsen av regenerert hud.

Di Cera Cupra Bianca Tb 75ml er også parabenfri, noe som gjør den trygg for personer med sensitiv hud. I tillegg har den en vakker duft som etterlater huden din uthvilt og forynget. Prøv Di Cera Cupra Bianca Tb 75ml og oppdag hvordan du kan oppnå en sunn, myk og strålende hud med denne kremen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice