Beeovita

OrganiCup GrB English

OrganiCup GrB englisch

  • 61.07 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NOVAVIDA GMBH
  • Varenummer: 7507624
  • EAN 5711782000021

Beskrivelse

OrganiCup GrB engelsk

OrganiCup GrB English er en pålitelig, miljøvennlig menstruasjonskopp designet for komfortabel og problemfri menstruasjonsopplevelse. Laget av 100 % medisinsk silikon, er denne koppen fri for skadelige kjemikalier og allergener, noe som gjør den trygg og sunn for kroppen og miljøet. Den er dimensjonert for å romme en moderat til kraftig flyt og er perfekt for kvinner som har født vaginalt eller har en kraftigere menstruasjonsstrøm.

Denne menstruasjonskoppen er enkel å bruke og kan brukes i opptil 12 timer, avhengig av flyten din. Den myke og fleksible designen tilpasser seg kroppsformen din for en sikker og lekkasjefri passform. Koppen er også enkel å rengjøre med bare såpe og vann og kan gjenbrukes i årevis, noe som gjør den til et rimelig og bærekraftig alternativ til engangsprodukter fra perioden.

OrganiCup GrB English kommer med en brukerveiledning og en bomullsoppbevaringspose for hygienisk oppbevaring og transport. Den er sertifisert av Vegan Society og er grusomhetsfri. Bli med de tusenvis av kvinner over hele verden som har byttet til OrganiCup for en sunnere, miljøvennlig og kostnadseffektiv periode.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice