Beeovita
MAM Original soother silicone 16-36 months Unisex 2 pcs
MAM Original soother silicone 16-36 months Unisex 2 pcs

MAM Original soother silicone 16-36 months Unisex 2 pcs

MAM Original Nuggi Silikon 16-36 Monate Unisex 2 Stk

  • 20.86 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BAMED AG
  • Varenummer: 7506174
  • EAN 9001616703720

Beskrivelse

MAM Original Soother Silikon 16-36 måneder Unisex 2 stk

MAM Original Soother Silicone 16-36 Months Unisex 2 stk er perfekt for den lille når de vokser og utvikler seg. Pakken inneholder to smokker og passer for både gutter og jenter, noe som gjør den til et godt valg for foreldre med barn av begge kjønn. Designet er gjennomtenkt laget for sikkerheten og komforten til babyen din.

Nøkkelfunksjoner

MAM Original Soother Silicone 16-36 Months Unisex 2 stk er designet med følgende nøkkelfunksjoner:

  • Silikonbryte: Soppens brystvorte er laget av høykvalitets, BPA-fri silikon, som føles myk og behagelig i babyens munn. Silikonmaterialet som brukes er trygt og hygienisk, noe som gjør det til et godt valg for alle foreldre.
  • Ortodontisk form: Soppens kjeveortopedisk form er perfekt for babyens tenner og kjeveutvikling. Den sikrer en naturlig og komfortabel passform i babyens munn, og etterligner formen til en brystvorte for å tilfredsstille deres naturlige sugeinstinkt.
  • Enkel å rengjøre: Soppen er enkel å rengjøre og sterilisere, noe som sikrer optimal hygiene og sikkerhet for babyen din. Den tåler oppvaskmaskin og kan desinficeres med en sterilisator, noe som gjør den veldig praktisk for travle foreldre som ønsker å holde smokken ren til babyen uten problemer.

Størrelse og aldersgruppe

MAM Original Soother Silicone 16-36 Months Unisex 2 stk er spesielt utviklet for babyer i alderen 16 til 36 måneder. Den har en unik størrelse som passer babyens alder når det gjelder brystvortestørrelse, lengde og vinkel.

Siste ord

MAM Original Soother Silicone 16-36 Months Unisex 2 stk er et godt valg for mødre og fedre som ønsker å gi sine små en trygg, hygienisk og komfortabel smokk. Med sin silikon brystvorte, kjeveortopedisk form, enkel rengjøring og aldersgruppen den passer til, tikker dette produktet i alle de riktige boksene når det kommer til babyens beroligende behov.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice