Beeovita
Ameda hygiene Einfachpumpset not sterile
Ameda hygiene Einfachpumpset not sterile

Ameda hygiene Einfachpumpset not sterile

Ameda Hygiene Einfachpumpset nicht steril

  • 62.97 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Ameda Hygiene enkeltpumpesett ikke sterilt

Vi introduserer Ameda Hygiene Single Pump Set not Sterile, en viktig komponent i Ameda brystpumpesystemet som lar mødre pumpe ut melk effektivt. Disse settene er designet for å brukes sammen med Ameda brystpumper for å sikre at mødre kan opprettholde optimal hygiene under pumpeprosessen.

Funksjoner:
  • Kompatibel med alle Ameda elektriske brystpumper
  • Tillater enkel og problemfri pumping
  • Lukket system sikrer hygiene og sikkerhet
  • BPA-fri og DEHP-fri
  • Lateksfri

Ameda Hygiene enkeltpumpesett ikke sterilt kommer med en membran som skaper en barriere mellom melken og pumpen, og forhindrer at forurensning oppstår. Dette bidrar til å sikre at melken forblir ren og trygg for babyen å konsumere. I tillegg er dette pumpesettet designet med et elegant og moderne design, som gjør det enkelt å bruke og behagelig å håndtere. Materialene av høy kvalitet som brukes i konstruksjonen sikrer at den er langvarig og holdbar, og gir utmerket valuta for pengene.

Samlet sett er Ameda Hygiene Single Pump Set not Sterile en viktig komponent i Ameda brystpumpesystemet, og gir mødre den best mulige opplevelsen når de pumper ut melk til babyen. Dens kompatibilitet med alle Ameda elektriske brystpumper, brukervennlig design og hygienebeskyttelse gjør den til et must for alle ammende mødre.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice