Beeovita
Avene Cicalfate leppepomade 10 ml
Avene Cicalfate leppepomade 10 ml

Avene Cicalfate leppepomade 10 ml

Avene Cicalfate Lippenbalsam 10 ml

  • 29.79 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Fukter leppene Reparerer sprukne lepper Leppepomade

Beskrivelse

Avene Cicalfate Lip Balm 10 ml

Hvis du leter etter en leppepomade som fukter og reparerer tørre, sprukne lepper, så er Avene Cicalfate Lip Balm 10ml din løsning. Denne leppepomaden er spesialdesignet for å gi fuktighet til leppene dine samtidig som den fremmer helbredelse og etterlater dem myke og glatte. Den er perfekt for bruk i vintermånedene eller når leppene dine føles sprukne.

Leppepomaden er beriket med en unik kombinasjon av ingredienser, inkludert Avene Thermal Spring Water, Sucralfate og Copper Sulfate, som virker sammen for å lindre og reparere skadede lepper. Avene Thermal Spring Water er et naturlig mineralvann som virker beroligende og mykgjørende på huden. Sukralfat er en helbredende ingrediens som hjelper til med å reparere hudens barriere og redusere betennelse, mens kobbersulfat har antibakterielle og soppdrepende egenskaper som forhindrer infeksjon.

I tillegg til disse aktive ingrediensene er Avene Cicalfate Lip Balm 10ml også formulert med sheasmør, som er kjent for sine intenst fuktighetsgivende egenskaper. Den gir næring til huden og forsegler fuktighet, forhindrer vanntap og holder leppene hydrerte lenger.

Denne leppebalmen har en jevn og ikke-fettete tekstur som glir uanstrengt på leppene dine, og etterlater en matt finish. Den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, siden den er fri for dufter, parabener og konserveringsmidler.

Emballasjen er også praktisk og enkel å bruke, med en vridbar tube som lar deg påføre leppepomade direkte på leppene.

Si farvel til tørre, sprukne lepper med Avene Cicalfate Lip Balm 10ml. Få din i dag og nyt myke, glatte og hydrerte lepper hele året.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice