Beeovita

Vea Intimo TT Waschreme for intimate hygiene Tb 75 ml

Vea Intimo TT Waschreme zur Intimpflege Tb 75 ml

  • 26.71 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DERMAVIT SAGL
  • Varenummer: 7285431
  • EAN 8032638560474
Type Creme

Beskrivelse

Vea Intimo TT vaskekrem for intimhygiene Tb 75ml

Intimhygiene er en viktig del av en kvinnes helse og velvære. Vea Intimo TT Wash Cream for Intim Hygiene er et spesialformulert produkt som er utviklet for å gi en skånsom, men effektiv rensing av kjønnsområdet uten å forårsake irritasjon eller ubehag.

Dette produktet er beriket med naturlige ingredienser som f.eks. vitamin E som er med på å nære og beskytte huden, og tea tree olje som har antibakterielle og soppdrepende egenskaper som bidrar til å forebygge infeksjoner og opprettholde den naturlige balansen av floraen i kjønnsområdet.

Kremen er enkel å bruk og kan påføres under dusj eller badekar. Bare fukt området og masser forsiktig inn en liten mengde av kremen inn i huden. Skyll deretter området grundig med vann.

Vea Intimo TT Wash Cream for Intim Hygiene kommer i en praktisk 75 ml tube som er enkel å oppbevare og reise med. Det er et hypoallergent produkt som passer for alle hudtyper og er fri for sterke kjemikalier og dufter som kan forårsake irritasjon.

Ta vare på intimområdet ditt med Vea Intimo TT Wash Cream for Intim Hygiene og nyt tryggheten som følger med å vite at du bruker et skånsomt og effektivt produkt som er utviklet for å holde deg sunn og komfortabel.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice