Beeovita
Munchkin squeeze spoon to feed
Munchkin squeeze spoon to feed

Munchkin squeeze spoon to feed

Munchkin Squeeze Löffel zum Füttern

  • 35.05 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DLS IMPORT SARL
  • Varenummer: 6957242
  • EAN 5019090123983

Beskrivelse

Munchkin Squeeze Spoon to Feed

Munchkin Squeeze Spoon to Feed er et must for alle foreldre som ønsker å gjøre matingstiden enklere og mer behagelig for både seg selv og den lille. Dette produktet er designet med en myk silikonskjespiss som skånsomt og enkelt øser mat og overfører det til babyens munn.

Høydepunktet ved dette produktet er dets unike funksjon som lar deg klemme skjeen for å frigjøre mat du har øset opp. Dette gir enkel, sølfri fôring mens du er på farten, da maten først kommer ut når du trykker på skjeen. Det eliminerer også behovet for flere redskaper eller dypping i krukker, noe som gjør matetiden mer effektiv og mindre stressende.

En annen nøkkelfunksjon ved Munchkin Squeeze Spoon to Feed er den innebygde hetten, som holder skjeen rengjør og forhindrer søl i bleievesken eller vesken. Bare klikk lokket på skjeen etter bruk, og du kan enkelt oppbevare den uten bekymringer for forurensning eller lekkasje.

Munchkin Squeeze Spoon to Feed anbefales for babyer seks måneder og eldre, og den er perfekt for puréer, frokostblandinger og annen myk mat. Produktet er også trygt for oppvaskmaskinen og kommer i tre forskjellige farger for enkel tilpasning og organisering.

For å sikre maksimal komfort og brukervennlighet for deg og babyen din, er Munchkin Squeeze Spoon to Feed designet med et mykt og ergonomisk grep som passer de fleste hender og en fleksibel silikonskjespiss som tilpasser seg enhver matingsvinkel.

Opsummert er Munchkin Squeeze Spoon to Feed en praktisk og praktisk fôringsløsning som gjør måltidene mindre stressende og morsommere for både foreldre og babyer. Med sin innovative design og brukervennlige funksjoner, er den et must-ha tillegg til materutinen din.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice