Beeovita

Julia Virgin Coconut Oil Organic coconut oil 3000 ml

Julia Virgin Coconut Oil Bio Kokosfett 3000 ml

  • 152.98 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: SCHNARWILER AG
  • Varenummer: 6686317
  • EAN

Beskrivelse

Julia Virgin Coconut Oil Organic Coconut Oil 3000 ml

Julia Virgin Coconut Oil Organic Coconut Oil 3000 ml er en ren, økologisk og uraffinert kokosolje som er utvunnet fra ferske kokosnøtter. Laget med kun de reneste naturlige ingrediensene, er denne førsteklasses kokosnøttolje perfekt for bruk i matlaging og baking, som en naturlig hårbalsam, hudfuktighetskrem eller for oljetrekking.

Laget av 100 % rene og økologiske kokosnøtter , Julia Virgin Coconut Oil ekstraheres ved hjelp av en kaldpresset metode, og beholder den naturlige godheten til kokosnøttene. Dette sikrer at oljen beholder alle sine sunne næringsstoffer, inkludert vitamin E og K, laurinsyre og andre essensielle fettsyrer som er gunstige for den generelle helsen.

Denne 3000 ml krukken med kokosolje er perfekt for de som bruker kokosolje regelmessig til matlaging, baking eller til sin daglige rutine. Den er også egnet for de som har sensitiv hud eller er utsatt for allergi, siden den er fri for skadelige kjemikalier, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Helsefordeler med Julia Virgin Coconut Oil Organic Coconut Oil 3000 ml

h2>
  • Forsterker immunforsvaret – laurinsyren som finnes i kokosnøttolje hjelper til med å bekjempe virus, bakterier og andre skadelige patogener, og dermed styrke immunforsvaret ditt.
  • Forbedrer fordøyelsen - Kokosolje hjelper kroppen med å absorbere fettløselige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, og forbedrer dermed fordøyelsen og forhindrer fordøyelsesproblemer.
  • Reduserer betennelse – De betennelsesdempende egenskapene til kokosnøttolje bidrar til å redusere betennelse i kroppen, som er en rotårsak til mange kroniske sykdommer.
  • Gir energi - Kokosolje er en flott kilde til sunt fett, som raskt absorberes av kroppen, gir øyeblikkelig energi og holder deg mett lenger.
  • Fremmer sunn hud - Kokosolje er en naturlig fuktighetskrem som nærer og fukter huden fra innsiden og ut. Den har også antimikrobielle egenskaper som bidrar til å forhindre akne og andre hudproblemer.

Samlet sett er Julia Virgin Coconut Oil Organic Coconut Oil 3000 ml et perfekt tillegg til din daglige rutine for generell helse og velvære. Kjøp nå og opplev den naturlige godheten til kokosolje!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice