Beeovita

tibicare foot ointment intensive 50 g

tibicare Fuss-Salbe intensiv 50 g

  • 32.93 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: STEINBERG PHARMA AG
  • Varenummer: 6503280
  • EAN 7640149760958

Beskrivelse

Tibicare Foot Ointment Intensive 50g

Vi introduserer Tibicare Foot Ointment Intensive 50g, en kraftig fotsalve som er designet for å gi intens fuktighet og næring til føttene dine.

Beriket med naturlige ingredienser som sheasmør, kokosnøttolje og peppermynteolje, trenger denne fotsalven dypt inn i huden for å gi langvarig fuktighet og fuktighet til tørre og sprukne føtter.

< p>Peppermynteoljen er også kjent for sine beroligende og kjølende effekter, og hjelper til med å lindre trette og vonde føtter etter en lang dag med arbeid eller trening.

Og hvis du er bekymret for ubehagelig lukt, ikke Ikke bekymre deg, Tibicare Foot Ointment Intensive hjelper også med å eliminere fotlukt takket være dens naturlige antimikrobielle egenskaper.

Bare påfør Tibicare Foot Ointment Intensive på føttene dine en eller to ganger daglig og masser forsiktig inn i huden, og betaler vær spesielt oppmerksom på tørre områder som hæler og fotsåler.

Tibicare Foot Ointment Intensive kommer i en praktisk 50 g krukke, noe som gjør den til et perfekt tillegg til din daglige fotpleierutine.

Så enten du leter etter lindring fra tørre og sprukne føtter, eller bare ønsker å holde føttene myke og glatte, er Tibicare Foot Ointment Intensive 50g et viktig tillegg til ethvert fotpleieregime.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice