Beeovita

My Size kondom 69mm 10 stk

My Size Kondom 69mm 10 Stk

  • 33.56 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: RHEIN BRANDS GMBH
  • Varenummer: 5931068
  • EAN 4025838820176

Beskrivelse

My Size Condoms 69mm 10 stk

Seksuell kompatibilitet er viktig i et forhold, og å ha kondomet i riktig størrelse kan forbedre dine intime øyeblikk. My Size Condoms 69mm 10 stk er perfekt for de som trenger en større passform.

Størrelse betyr noe

Kondomer som er for stramme eller for løse kan føre til ubehag, eller enda verre, brudd. My Size Condoms gir en løsning for de som trenger en mer tilpasset passform. Dimensjonene på 69 mm gjør den til en av de største kondomstørrelsene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Sikker og pålitelig

Min størrelse kondomer er laget av høykvalitets og sikre materialer. Disse kondomene gjennomgår strenge tester og overholder de strengeste EU-standardene for sikkerhet. De kommer også med et CE-merke, som garanterer at de oppfyller de høyeste sikkerhets- og helsestandardene i EU.

Ekstra nytelse og beskyttelse

Min størrelse kondomer er designet for å være komfortable, slik at du kan nyte intimitet med partneren din uten å bekymre deg for ubehag. Den større størrelsen gir mer følelse, og øker gleden for begge partnere. I tillegg er disse kondomene smurt med et vannbasert glidemiddel for ekstra komfort og beskyttelse.

Diskret emballasje for din bekvemmelighet

Vi forstår at personvernet ditt er viktig, og det er derfor vi har sørget for at våre My Size Condoms 69mm 10 stk leveres i diskret emballasje.

Invester i en pakke med My Size Condoms 69 mm i dag og føl deg tryggere og tryggere i de intime øyeblikkene dine.

Bestill nå og nyt gratis og diskret frakt rett på døren!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice