Beeovita

Artdeco Nagelpflege Nourishing Nail Oil Med macademia olje

Artdeco Nagelpflege Nourishing Nail Oil Mit Macademiaöl

  • 28.51 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Artdeco Neglepleie Nærende negleolje med macadamia

Artdeco Nail Care Nourishing Nail Oil med Macadamia er den perfekte løsningen for tørre og sprø negler. Denne nærende oljen inneholder macadamianøtteolje, som er kjent for sitt høye innhold av essensielle fettsyrer og antioksidanter. Disse næringsstoffene trenger dypt inn i neglesengen for å gi næring og styrke neglene, slik at de ser skinnende og sunne ut.

Artdeco Nail Care Nourishing Nail Oil med Macadamia er enkel å påføre takket være den praktiske dråpetappen. Påfør en dråpe olje på hver negl og masser den inn i neglesengen. Oljen er hurtigabsorberende og ikke-fettete, slik at du kan komme tilbake til dine daglige aktiviteter uten avbrudd.

Denne nærende negleoljen er også perfekt for behandling av grove neglebånd. Påfør en liten mengde på neglebåndene og masser forsiktig for å myke opp og fukte. Resultatet er sunne negler med naturlig glans.

Artdeco Nail Care Nourishing Nail Oil med Macadamia passer for alle negletyper, inkludert sensitive negler. Den er fri for skadelige ingredienser som parabener, sulfater og ftalater, noe som gjør den trygg og skånsom for daglig bruk.

For best resultat, bruk Artdeco Nail Care Nourishing Nail Oil med Macadamia som en del av neglepleierutinen. Påfør daglig for å opprettholde helsen og styrken til neglene dine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice