Beeovita
Permasil Økologisk Spray 500ml
Permasil Økologisk Spray 500ml

Permasil Økologisk Spray 500ml

Permasil Bio Spray 500 ml

  • 66.86 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: LEU + GYGAX AG
  • Varenummer: 5731978
  • EAN 7640119855578
Type Spray

Beskrivelse

Permasil Organic Spray 500ml

Vi introduserer den helt naturlige og organiske løsningen til dine rengjøringsbehov - Permasil Organic Spray 500ml. Laget med ingredienser av høyeste kvalitet, er denne sprayen spesielt formulert for å effektivt rengjøre og skinne alle typer overflater samtidig som den er snill mot miljøet.

Permasil Organic Spray 500ml er et flerbruksrengjøringsmiddel som kan brukes brukes på en rekke overflater, inkludert benkeplater, gulv og til og med glass. Dens unike formel er tøff mot skitt og skitt, men likevel skånsom mot overflatene dine, og etterlater dem skinnende rene.

I motsetning til andre rengjøringsløsninger på markedet, er Permasil Organic Spray 500ml laget med kun naturlige og organiske ingredienser . Dette betyr at den er fri for sterke kjemikalier, giftstoffer og syntetiske dufter som kan være skadelig for helsen din og miljøet. I tillegg er den praktisk og enkel å bruke med spraymunnstykket.

Enten du ønsker å rengjøre kjøkkenet, badet eller andre steder i hjemmet eller kontoret, er Permasil Organic Spray 500ml perfekt valg for deg. Det er trygt, effektivt og miljøvennlig, noe som gjør det til den ultimate rengjøringsløsningen for deg og planeten.

Så hvorfor vente? Bestill din Permasil Organic Spray 500 ml i dag og opplev fordelene med en helt naturlig og organisk rengjøringsløsning som gir uslåelig rengjøringskraft.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice