Beeovita
Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk
Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk

Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk

Penaten Mama Stilleinlagen 30 Stk

  • 16.51 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: JOHNSON & JOHNSON
  • Varenummer: 5672508
  • EAN 3574661098005

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk

Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk er designet for å gi komfortabel og diskret beskyttelse for ammende mødre mot uventede lekkasjer og flekker. De er laget av et mykt og pustende materiale som er skånsomt mot huden, og sikrer maksimal komfort for både mor og baby. Ammeinnleggene er også superabsorberende, og holder mor tørr og selvsikker hele dagen og natten.

Innleggene er individuelt pakket inn for enkel transport og hygiene mens du er på farten. De kommer i en praktisk gjenlukkbar pakke med 30 stk, noe som gjør det enkelt å ha en god forsyning tilgjengelig. Den selvklebende stripen på baksiden av hver pute sikrer at de holder seg på plass inne i BH-en din, stille og diskret gir dekningen du trenger.

Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk er designet for å passe alle bryststørrelser og former, noe som gjør dem til et godt valg for alle ammende mødre. De er også til engangsbruk, noe som gjør rengjøringen enkel og rask. Putene er et must-ha-tilbehør for ammende mødre, og gir dem den tryggheten de trenger for å nyte bindingsopplevelsen med babyen uten å bekymre seg for lekkasjer eller flekker.

Stol på Penaten Mama ammeinnlegg 30 stk for pålitelig beskyttelse og maksimal komfort under en av de mest spesielle og intime tidene i livet ditt. Prøv dem i dag og kjenn forskjellen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice