Beeovita

Nicole Diem motspeil stilig

Nicole Diem Thekenspiegel edel

  • 46.94 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NICOLE DIEM
  • Varenummer: 5574875
  • EAN 7640157559087

Beskrivelse

Nicole Diem Bar Mirror Noble

Nicole Diem Bar Mirror Noble er det perfekte tillegget til enhver hjemmebar eller underholdningsområde. Dette speilet er laget med en elegant stil og er designet for å forbedre den generelle atmosfæren i rommet ditt.

Måler 40 tommer i høyden og 30 tommer i bredden, gir dette speilet en sjenerøs størrelse og passer lett inn i alle rom. Rammen er laget av tre av førsteklasses kvalitet som gir holdbarhet og lang levetid.

Speilet er enkelt å installere med 2 D-ringer som er montert på baksiden, slik at du kan velge å henge det vertikalt eller horisontalt avhengig av dine preferanser. Den klare refleksjonen av speilet lar deg beundre barområdet og serveringsferdighetene.

Nicole Diem Bar Mirror Noble er ikke bare moteriktig, men også funksjonell. Dette speilet vil reflektere omgivelsesbelysningen i rommet ditt for å skape en varm og koselig atmosfære. Den slanke designen vil utfylle enhver innredningsstil, enten hjemmebaren din er moderne, rustikk eller tradisjonell.

Dette elegante barspeilet er også en flott gaveide for alle som elsker å underholde gjester hjemme eller en bartender som er stolt av arbeidet sitt. Det er en omtenksom gave som vil bli verdsatt og verdsatt i årene som kommer.

Oppgrader din hjemmebar eller underholdende plass med Nicole Diem Bar Mirror Noble i dag og nyt den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice