Beeovita
HydroClean plus hulromssårputer 7,5x7,5cm 10 stk
HydroClean plus hulromssårputer 7,5x7,5cm 10 stk

HydroClean plus hulromssårputer 7,5x7,5cm 10 stk

HydroClean plus Cavity Wundkissen 7.5x7.5cm 10 Stk

  • 103,82 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 5534769
  • EAN 4049500890670

Beskrivelse

Hydro Clean Plus Cavity-bandasjer - 7,5x7,5 cm (10 stk)

Hydro Clean Plus Cavity Dressings er en allsidig og effektiv sårpleieløsning designet for å fremme rask og grundig tilheling av hulrom og dype sår. Disse hulromsbandasjene har et innovativt design som kombinerer fordelene med en hydrofil skumbandasje med de rensende egenskapene til en aktivert kullbandasje, og gir en dobbel virkning i sårheling.

Bandasjens hydrofile skum absorberer såreksudat raskt og effektivt, mens det aktive kulllaget hjelper til med å fjerne sårrester og bakterier. Det absorberende skummet opprettholder også et fuktig sårmiljø som fremmer naturlig tilheling, bidrar til å forhindre dannelse av skorper og fremmer raskere tilheling av det berørte området.

Disse hulromsbandasjene er enkle å påføre og kan kuttes til, noe som gjør dem til et spesielt allsidig alternativ for sårpleie. De egner seg for bruk på alle typer sår der det ønskes et fuktig og rent sårmiljø.

Hydro Clean Plus Cavity-forbindingene kommer i en praktisk pakke med 10, hver måler 7,5 x 7,5 cm. De er egnet for både profesjonell og personlig bruk og er et utmerket tillegg til ethvert førstehjelpsutstyr. Prøv dem i dag og opplev fordelene med avansert sårbehandling.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice