Beeovita
Hedrin Lös mot hodelusflaske 250 ml
Hedrin Lös mot hodelusflaske 250 ml

Hedrin Lös mot hodelusflaske 250 ml

Hedrin Lös gegen Kopfläuse Fl 250 ml

  • 65.53 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Ingredient:

Beskrivelse

Hedrin Lös mot hodelus Fl 250 ml

Hedrin Lös er en spesialutviklet behandling for behandling av hodelus. Hodelus er et vanlig problem, spesielt hos barn. De kan forårsake ubehag og forlegenhet, og de kan også føre til hudirritasjon. Hedrin Lös er en effektiv løsning som gir langvarig beskyttelse mot hodelus. Den er skånsom mot hodebunnen og trygg for bruk på alle hårtyper.

Den aktive ingrediensen i Hedrin Lös er Dimeticone, en silikonbasert sammensetning som virker ved å dekke lusene og kvele dem. Behandlingen påføres direkte i tørt hår, og håret får tørke naturlig. Når behandlingen er tørr, kan håret vaskes som normalt, og lusene og eggene deres vil bli kvalt og drept.

Hedrin Lös er enkel å bruke og passer for alle aldre. Den kommer også i en praktisk 250 ml flaske, som er nok for flere bruksområder. Produktet er klinisk testet og har vist seg å være 98 % effektivt mot hodelus.

Samlet sett er Hedrin Lös en svært effektiv og langvarig behandling for hodelus. Den er enkel å bruke, trygg og skånsom mot hodebunnen. Hvis du eller barnet ditt lider av hodelus, er Hedrin Lös den perfekte løsningen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice