Beeovita

Richter Almond Tree Essence Nr20 Pip Fl 18 ml

Richter Mandelbaum Essenz Nr20 Pip Fl 18 ml

  • 48.81 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Judge Almond Tree Essence NR20 Pip Bottle 18 ml

Judge Almond Tree Essence NR20 Pip Bottle 18 ml er en helt naturlig og organisk løsning for å fremme sunn hårvekst. Denne essensen er utvunnet fra kjernene til mandeltrær, som er kjent for sine høye konsentrasjoner av vitaminer og mineraler som er gunstige for håret.

Dette potente produktet inneholder vitamin E, som bidrar til å styrke hårsekkene og forhindre hårtap. Den fukter også hodebunnen, forhindrer flass og fremmer skinnende hår. I tillegg inneholder mandeltre-essensen essensielle fettsyrer, som bidrar til å gi næring til hårrøtter, utdype hårfarge og bekjempe flisete tupper.

Med et pip-flaskedesign kan denne Judge Almond Tree Essence enkelt påføres hodebunnen og håret, noe som gjør den til en praktisk hårpleieløsning for de som er på farten. Flasken inneholder 18 ml av essensen, som kan vare opptil en måned ved regelmessig bruk.

Enten den brukes alene eller sammen med andre hårpleieprodukter, gir Judge Almond Tree Essence NR20 Pip Bottle 18 ml helt naturlige hårvekstfordeler som bidrar til å forbedre den generelle helsen og utseendet til håret ditt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice