Beeovita
Ecover kraner for BIB 15 liter
Ecover kraner for BIB 15 liter

Ecover kraner for BIB 15 liter

Ecover Hahnen für BIB 15 Liter

  • 16.00 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: HELD AG
  • Varenummer: 5129276
  • EAN 5412533008142

Beskrivelse

Ecover-ventiler for BIB 15 liter

Oppgrader emballasjesystemet med Ecover-ventiler for BIB 15 liter. Disse høykvalitetsventilene er designet for å passe perfekt på enhver 15-liters Bag-in-Box (BIB) emballasje, og sikrer at produktet forblir ferskt og trygt i lange perioder.

Disse ventilene er laget fra ikke-giftige materialer, noe som gjør dem trygge for bruk med alle typer produkter, inkludert mat og drikke. De er også svært holdbare, designet for å tåle påkjenningene med frakt, lagring og håndtering uten lekkasje eller skade.

Med Ecover-ventiler kan du være trygg på at produktene dine vil være beskyttet mot oksidasjon, forurensning, og bakterievekst. Disse ventilene fungerer ved å skape en lufttett forsegling som forhindrer at luft og andre forurensninger kommer inn i pakken og forårsaker ødeleggelse.

En av de viktigste fordelene med å bruke Ecover-ventiler er brukervennligheten. Disse ventilene kan enkelt installeres på BIB-emballasjen din, slik at du raskt og effektivt kan pakke produktene dine uten søl eller problemer.

Enten du pakker vin, juice eller andre typer flytende produkter, Ecover ventiler gir den perfekte løsningen. Med pålitelig ytelse og brukervennlighet er disse ventilene et must for enhver bedrift som trenger å pakke og oppbevare flytende produkter.

Bestill dine Ecover-ventiler for BIB 15 liter i dag og opplev forskjellen de kan gjøre i kvaliteten og sikkerheten til produktene dine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice