Beeovita
Scholl Dry Skin Repair Cream 60 ml
Scholl Dry Skin Repair Cream 60 ml

Scholl Dry Skin Repair Cream 60 ml

Scholl Trockene Haut Repair Crème 60 ml

  • 27.69 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Scholl Dry Skin Repair Cream - 60 ml

Vi introduserer Scholl Dry Skin Repair Cream, den perfekte løsningen for alle som lider av tørre og sprukne hæler. Denne spesialformulerte kremen er designet for å fukte og gi næring til tørr, grov hud på føttene dine for å la dem føles myke, glatte og sunne.

Nøkkelfunksjoner:

  • Inneholder allantoin og urea for å fukte tørr hud dypt
  • Hjelper til å lindre kløe og lindre irritert hud
  • Absorberes raskt, uten å etterlate en fet rest
  • Klinisk bevist å gi langvarig fuktighet
  • Kan brukes daglig for å opprettholde myke, sunne føtter

Scholl Dry Skin Repair Cream er beriket med allantoin og urea for å fukte tørr hud dypt og gi lindring fra kløe og irritasjon. Disse ingrediensene jobber sammen for å trenge dypt inn i huden, hvor de bidrar til å gjenopprette den naturlige fuktighetsbalansen, slik at huden føles myk, glatt og sunn.

Denne kremen absorberes også raskt og forlater ikke en fet rest, slik at du kan fortsette med dagen uten forstyrrelser i rutinen. Videre er den klinisk bevist å gi langvarig fuktighet, noe som gjør den til den perfekte løsningen for de som lider av tørr hud på føttene.

Bruk Scholl Dry Skin Repair Cream daglig for å opprettholde myke, sunne føtter. Bare påfør en liten mengde krem ​​på føttene og masser den forsiktig inn i huden. Denne kremen passer for alle hudtyper og er det perfekte tillegget til enhver hudpleierutine.

Hvis du leter etter en løsning for tørr, grov hud på føttene, er Scholl Dry Skin Repair Cream perfekt produkt for deg. Prøv det i dag og opplev myke, glatte og sunne føtter hele året.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice