Beeovita

SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion 50 ml

SweatStop Aloe Vera Sensitive Gesichtslotion 50 ml

  • 41.08 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Type Lot

Beskrivelse

SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion 50ml

Hvis du er noen som må håndtere overdreven svette i ansiktet, så er SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion den perfekte løsningen for deg. Denne milde, men effektive ansiktskremen er spesielt formulert for å gi langvarig beskyttelse mot svette og lukt samtidig som den er skånsom mot din sensitive hud.

SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion har blitt tilført naturlige, hudberoligende ingredienser som Aloe Vera og Vitamin E, som bidrar til å gi næring og fuktighet til huden din uten å etterlate rester eller klissete. Den lette, ikke-fettete formelen er enkel å bruke og etterlater huden din myk, glatt og oppfrisket hele dagen lang.

Med sin langvarige beskyttelse er SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion perfekt for de som alltid er på farten. Enten du er på jobb, er på treningssenter eller løper ærend, sørger denne ansiktskremen for at du holder deg tørr og komfortabel, uansett hvordan situasjonen er.

SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion kommer i en praktisk 50 ml flaske, noe som gjør den enkel å bære med deg uansett hvor du går. Denne ansiktskremen er fri for alkohol, parabener og duft, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud.

Hvis du vil ha en ansiktskrem som vil holde deg frisk og selvsikker hele dagen, så trenger du ikke lete lenger enn SweatStop Aloe Vera Sensitive Face Lotion. Prøv det i dag og opplev forskjellen som denne kraftige, men milde formelen kan gjøre for din daglige rutine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice