Beeovita

ASSERT CLASSIC oppvaskmiddel 6 x 1 lt

ASSERT CLASSIC Handspülmittel 6 x 1 lt

  • 86.22 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

ASSERT CLASSIC håndvaskevæske 6 x 1 lt

Hold hendene rene og sunne med ASSERT CLASSIC håndvaskevæske. Denne høykvalitets håndvaskevæsken er perfekt for bruk i hjem, skoler, kontorer og andre fasiliteter der hygiene er avgjørende.

Nøkkelfunksjoner:

  • Kommer i en pakke med seks 1-liters flasker
  • Svært effektiv for å fjerne smuss og bakterier fra hendene
  • Beriket med fuktighetskremer for å holde hendene myke og smidige
  • Har en forfriskende duft
  • Inneholder ingen sterke kjemikalier eller kunstige farger
  • Sikker og skånsom for alle hudtyper

Med sin avanserte formel er ASSERT CLASSIC håndvaskevæske tøff mot smuss og bakterier, men skånsom mot huden din. Det skaper et rikt skum som effektivt renser hendene dine, og etterlater dem friske og rene.

Håndvaskevæsken er beriket med fuktighetskremer som bidrar til å holde huden myk og smidig, selv ved hyppig bruk. Den har en forfriskende duft som etterlater en behagelig og dvelende duft på hendene.

En annen flott egenskap ved dette produktet er at det ikke inneholder sterke kjemikalier eller kunstige farger som kan forårsake hudirritasjon eller allergiske reaksjoner. Den er trygg og skånsom for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Samlet sett er ASSERT CLASSIC håndvaskevæske et utmerket valg for alle som ønsker å opprettholde god håndhygiene. Den er enkel å bruke, svært effektiv og kommer i en praktisk pakke med seks 1-liters flasker, noe som gjør den perfekt for bruk i hjem, skoler, kontorer og andre fasiliteter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice