Beeovita
Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Soft 500 ml
Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Soft 500 ml

Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Soft 500 ml

Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Sanft 500 ml

  • 40.09 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOLTON SWISS SA
  • Varenummer: 3211507
  • EAN 3596490000882

Beskrivelse

Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Gentle 500 ml

Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Gentle 500 ml er en skånsom og beroligende intimvask som er perfekt for daglig bruk. Den er spesielt formulert for å møte behovene til kvinner med sensitiv hud og bidrar til å opprettholde den naturlige pH-balansen i det intime området.

Denne intimvasken er beriket med naturlige ekstrakter av marshmallow og lotusblomster som bidrar til å berolige og berolige huden. Den milde formelen inneholder også melkesyre som bidrar til å balansere pH-nivået i det intime området, og gir en beskyttende barriere mot skadelige bakterier.

Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Gentle 500 ml er hypoallergen og fri for såpe, parabener og fargestoffer, noe som gjør den egnet for selv de mest sensitive hudtypene. Den er også gynekologisk testet og kan brukes under graviditet og mens du ammer.

Denne gelen er designet for å gi friskhet og komfort hele dagen, og sikre at du føler deg ren og selvsikker hele dagen. Dens brukervennlige pumpedispenser sikrer at du får riktig mengde produkt hver gang, noe som gjør den til et praktisk tillegg til din daglige hygienerutine.

Med sin milde og beroligende formel, Rogé Cavaillès Gel Intime Extra Gentle 500 ml er det perfekte valget for kvinner som ønsker å ta vare på sitt intime område uten å forårsake irritasjon eller ubehag. Prøv det selv og opplev den skånsomme pleien som huden din fortjener!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice