Beeovita

BöRLIND ANNE LIND Body Lotion vanilje Tb 150 ml

BöRLIND ANNE LIND Body Lotion vanilla Tb 150 ml

  • 21,78 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: BOERLIND GMBH
  • Varenummer: 3144188
  • EAN 4011061210082

Beskrivelse

BÖRLIND ANNE LIND Body Lotion 150 ml vaniljerør

Skjem bort huden din med den luksuriøse og nærende BÖRLIND ANNE LIND Body Lotion. Denne 150 ml vaniljetuben er et eksklusivt hudpleieprodukt som gir huden den nødvendige hydreringen og fuktigheten for en jevn og myk følelse. Anne Lind Body Lotion er laget med naturlige ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme og ikke-irriterende. Lotionen er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud.

Unn deg den himmelske vaniljeduften til denne bodylotionen, siden den forsiktig omslutter huden din med en søt og delikat aroma. Duften varer i timevis, og etterlater deg uthvilt og revitalisert. Lotionen er ikke-fettete, absorberer raskt og etterlater ingen rester.

BÖRLIND ANNE LIND Body Lotion er mye mer enn bare et hudpleieprodukt. Det bidrar til å øke selvtilliten din og forbedre ditt generelle velvære. Den glatte teksturen til lotionen beroliger og helbreder grov, tørr og sprukket hud. Ved regelmessig bruk vil du observere en synlig forbedring i hudens elastisitet, noe som gjør den fastere og mer tonet.

Opplev forskjellen med BÖRLIND ANNE LIND Body Lotion og nyt en sunn, strålende og ungdommelig hud. Bestill din i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice