Beeovita
CELYOUNG Hæl- og Fotkrem Tb 100 ml
CELYOUNG Hæl- og Fotkrem Tb 100 ml

CELYOUNG Hæl- og Fotkrem Tb 100 ml

CELYOUNG Fersen und Fusscreme Tb 100 ml

  • 47.11 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: PHYTOPHARMA SA
  • Varenummer: 3031343
  • EAN

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: CELYOUNG hæl- og fotkrem Tb 100 ml

CELYOUNG Heel and Foot Cream Tb 100 ml er et førsteklasses kvalitetsprodukt designet for å gi næring og opprettholde mykheten i huden på føttene og hælene. Denne kremen passer for alle hudtyper, og er laget med naturlige ingredienser som bidrar til å forbedre hudens fuktighet og regulere produksjonen av talg. Formuleringen er skånsom mot huden, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

CELYOUNG Heel and Foot Cream er beriket med en kombinasjon av urea, glyserin og panthenol som arbeider sammen for å hydrere og fukte huden. Ureaet i kremen bidrar til å redusere tørrhet og ruhet, mens glyserin bidrar til å forhindre stram hud og motvirke flassende hud. Panthenol er en kraftig ingrediens som fremmer helbredelse og hudregenerering, noe som gjør den ideell for bruk på skadet eller sprukket hud.

Denne kremen har en ikke-fettete konsistens som lett absorberes av huden og etterlater føttene og hælene føles myke og smidige. Den rike og luksuriøse formelen er også fylt med naturlige oljer og vitaminer som øker hudens elastisitet og fremmer et ungdommelig utseende. Regelmessig bruk av denne fotkremen vil gi deg vakker, sunn og silkemyk hud.

CELYOUNG Heel and Foot Cream er enkel å påføre, og kan brukes når som helst på dagen. For best resultat anbefaler vi å bruke den etter et bad eller dusj, når huden er ren og varm. Påfør ganske enkelt en liten mengde krem ​​på områdene som trenger oppmerksomhet, og masser den godt inn i huden. Størrelsen Tb 100 ml er perfekt for å ha med deg på farten, eller for bruk hjemme.

Med CELYOUNG Heel and Foot Cream Tb 100 ml kan du holde føttene dine på best mulig måte. Bestill din i dag og opplev de nærende fordelene med denne førsteklasses fotkremen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice