Beeovita
NU-DERM BORDER hydrokolloid bandasje 10x10cm steril 10 stk.
NU-DERM BORDER hydrokolloid bandasje 10x10cm steril 10 stk.

NU-DERM BORDER hydrokolloid bandasje 10x10cm steril 10 stk.

NU-DERM BORDER Hydrokolloidverband 10x10cm steril 10 Stk

  • 84,30 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 10

Beskrivelse

NU-DERM BORDER Hydrokolloidbandasje

Hold sår og skrubbsår beskyttet med NU-DERM BORDER Hydrokolloidbandasje. Disse svært absorberende bandasjene har en steril design som gir en utmerket barriere mot eksterne forurensninger, reduserer risikoen for infeksjon og letter raskere helbredelse.

Nøkkelfunksjoner:

  • Svært absorberende hydrokolloidformulering
  • Steril design
  • 10x10 cm størrelse ideell for større sår
  • Praktisk pakke med 10 dressinger

Avansert sårhelingsteknologi

NU-DERM BORDER Hydrokolloidbandasjer har avansert hydrokolloidteknologi som skaper et fuktig miljø for å lette raskere sårheling. Det svært absorberende materialet trekker ut ekssudat, mens bandasjen former seg etter sårets konturer for optimal dekning og beskyttelse.

Steril og praktisk

Disse bandasjene kommer i et sterilt design som sikrer trygg og hygienisk bruk. I tillegg inneholder hver pakke 10 bandasjer for din bekvemmelighet, noe som gjør den til et ideelt valg for medisinske fasiliteter, sykehjem, samt førstehjelpsutstyr i hjem og kontorer.

Bruksinstruksjoner

NU-DERM BORDER Hydrokolloidbandasjer er enkle å påføre og bruke. Rengjør og tørk sårområdet før du legger på bandasjen, og fjern deretter beskyttelsesdekselet fra overflaten av bandasjen. Plasser den selvklebende siden av bandasjen på sårområdet og trykk forsiktig ned. Bandasjen kan brukes i flere dager eller til den skal skiftes.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice