Beeovita
BiC 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn 10 stk
BiC 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn 10 stk

BiC 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn 10 stk

BiC 2 Sensitive 2-Klingenrasierer für den Mann 10 Stk

  • 13.56 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn 10 stk

Opplev en behagelig og skånsom barbering med Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn. Denne pakken med 10 barberhøvler kommer med to blader som er spesialdesignet for å gi en enkel og jevn barbering. Bic 2 Sensitive barberhøvel er perfekt for menn med sensitiv hud, og lar dem barbere seg uten å irritere eller skade huden.

Funksjoner av Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn 10 stk

  • To blader for en jevnere barbering
  • Spesielt designet for menn med sensitiv hud
  • Gir en behagelig og skånsom barbering
  • Enkel å bruke og håndtere
  • Kommer i en pakke med 10 barberhøvler

Ergonomisk design

Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel har en ergonomisk design som gir et komfortabelt grep, noe som gir bedre kontroll og presisjon under barbering. Håndtaket er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og langvarige.

Smooth Shaving Experience

Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn er designet for å gi en jevn og skånsom barberingsopplevelse. De to bladene er arrangert på en måte som lar dem gli over huden, noe som reduserer risikoen for utilsiktede hakk og kutt. Resultatet er en ren og tett barbering som etterlater huden din glatt og oppfrisket.

Passer for sensitiv hud

Hvis du har slitt med hudirritasjon eller andre problemer relatert for sensitiv hud er denne barberhøvelen et godt valg for deg. Barbermaskinens to blader er skånsomme mot huden, og minimerer risikoen for rødhet, betennelse og barberhøvelforbrenning. Du kan nyte en behagelig barbering uten å måtte bekymre deg for hudrelaterte bekymringer.

Konklusjon

Bic 2 Sensitive 2-blads barberhøvel for menn er et flott produkt for de som ønsker en behagelig og skånsom barbering. Med sitt ergonomiske design og to blader gir den en jevn og tett barbering selv for sensitiv hud. Pakken med 10 barberhøvler sikrer at du alltid har en ekstra barberhøvel for hånden, når du trenger den.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice