Beeovita

Maeurer Tabac Original Luksussåpe Fs 150 g

Maeurer Tabac Original Luxury Soap Fs 150 g

  • 22.71 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: TANNER SA
  • Varenummer: 1526106
  • EAN 4011700420506

Beskrivelse

Mäurer Tabac Original Luksussåpe 150 g

Opplev luksusbading med Mäurer Tabac Original Luksussåpe. Denne førsteklasses såpen er spesialdesignet med en unik blanding av ingredienser som hjelper til med å rense og gi næring til huden din, og etterlater den glatt, myk og oppfrisket.

Såpen er delikat duftet med Tabac Original, en tidløs og maskulin aroma som utstråler en følelse av raffinement og eleganse. Den er perfekt for menn som ønsker å skjemme seg bort med en luksuriøs badeopplevelse.

Mäurer Tabac Original Luksussåpe kommer i en praktisk 150g bar som er enkel å bruke og langvarig. Den er laget med ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme mot huden, noe som gjør den egnet for alle hudtyper.

Denne såpen er perfekt for daglig bruk og vil etterlate deg uthvilt og forynget etter hver bruk. Den er også perfekt for å gi gave, siden den kommer i en vakker emballasje som ser flott ut på enhver baderomsdisk.

Unn deg en luksuriøs badeopplevelse med Mäurer Tabac Original Luksussåpe. Legg det til din daglige rutine og nyt fordelene med myk, smidig og fuktig hud.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice